The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1910-11 Open Access

Über den Abbau der Aminosäuren bei der Hefegärung

Neubauer, Otto. Konrad Fromherz. 1910-11. Über den Abbau der Aminosäuren bei der Hefegärung. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 70: 326-350.
Preview
Files (24.7 MB)
Name Size
lit19162.zip
md5:459c5918c69fefb0462b21dcb4ec682e
7.4 MB Download
lit19162_merged.pdf
md5:0a2939bed6efd32e510e4795453baf7f
17.3 MB Download

Related records

1910-11. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 70. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Neubauer, Otto

author

Konrad Fromherz

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit19162
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo