The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1914 Open Access

Über die Rolle des Glykogens bei der Gärung durch lebende Hefe

Euler, Hans. 1914. Über die Rolle des Glykogens bei der Gärung durch lebende Hefe. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 89: 337-344.
Preview
Files (15.9 MB)
Name Size
lit20002.zip
md5:2c459a410ccccab7955b5a840deda1f5
4.6 MB Download
lit20002_merged.pdf
md5:2df7533dc635af09190ee6d3ecf5a69c
11.4 MB Download

Related records

1914. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 89. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Euler, Hans

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit20002
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo