The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1914 Open Access

Über die Rolle des Glykogens bei der Gärung durch lebende Hefe. II. Mitteilung

Euler, Hans. 1914. Über die Rolle des Glykogens bei der Gärung durch lebende Hefe. II. Mitteilung. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 90: 355-366.
Preview
Files (20.6 MB)
Name Size
lit37449.zip
md5:c42a84b7a0a6f774b4ef55c74e4294b9
6.5 MB Download
lit37449_merged.pdf
md5:6c8b5410ac89d6e5121bd197903e8d1b
14.2 MB Download

Related records

1914. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 90. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Euler, Hans

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit37449
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo