The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1886 Open Access

Wirkt ausgekochtes, völlig sauerstofffreies Wasser zersetzend auf Oxyhämoglobin?

Hüfner, G.. 1886. Wirkt ausgekochtes, völlig sauerstofffreies Wasser zersetzend auf Oxyhämoglobin?. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 10: 218-226.
Preview
Files (9.6 MB)
Name Size
lit16613.zip
md5:2a706d05403a94ea3577b96dd680f54b
4.3 MB Download
lit16613_merged.pdf
md5:59d9d51e78884b20f2c9d8fa548e3fae
5.4 MB Download

Related records

1886. Zeitschrift für Physiologische Chemie 10. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Hüfner, G.

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit16613
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo