The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1895 Open Access

Ueber Cacao als Nahrungsmittel

Cohn, H.. 1895. Ueber Cacao als Nahrungsmittel. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 20: 1-27.
Preview
Files (31.6 MB)
Name Size
lit17008.zip
md5:786deb5321412ad6f71a8c5b5b75b74e
14.0 MB Download
lit17008_merged.pdf
md5:bd6fccf6daa78c8049627c38069aa902
17.6 MB Download

Related records

1895. Zeitschrift für Physiologische Chemie 20. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Cohn, H.

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit17008
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo