The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1895 Open Access

Ueber den Einfluss der Fette auf die Ausnützung der Eiweissstoffe

Laas, Rudolf. 1895. Ueber den Einfluss der Fette auf die Ausnützung der Eiweissstoffe. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 20: 233-248.
Preview
Files (18.1 MB)
Name Size
lit17022.zip
md5:3f532ce83b09e7fe00bd39f398e9637c
8.2 MB Download
lit17022_merged.pdf
md5:be618c80561393647771d21a4a5112e2
9.9 MB Download

Related records

1895. Zeitschrift für Physiologische Chemie 20. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Laas, Rudolf

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit17022
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo