The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1899-1900 Open Access

Der Kochsalzgehalt des Knorpels und das biogenetische Grundgesetz

Bunge, G. von. 1899-1900. Der Kochsalzgehalt des Knorpels und das biogenetische Grundgesetz. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 28: 452-458.
Preview
Files (11.7 MB)
Name Size
lit17366.zip
md5:286f3c1ca2deabd15544d8d22bca0e3b
4.7 MB Download
lit17366_merged.pdf
md5:3961096695e1761b179a940fc81dea7a
7.0 MB Download

Related records

1899-1900. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 28. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Bunge, G. von

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit17366
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo