The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1901-02 Open Access

Ueber die Bedeutung der Jodsäurebildung bei der Jodirung des krystallisirten Eieralbumins

Schmidt, C. H. L.. 1901-02. Ueber die Bedeutung der Jodsäurebildung bei der Jodirung des krystallisirten Eieralbumins. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 34: 55-65.
Preview
Files (15.0 MB)
Name Size
lit17574.zip
md5:df64fce92b3688429fb52359626b53b2
6.5 MB Download
lit17574_merged.pdf
md5:e4d0406bd285873865e6a930d312a3d6
8.5 MB Download

Related records

1901-02. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 34. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Schmidt, C. H. L.

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit17574
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo