The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1903 Open Access

Über die Schwankungen der Eiweißstoffe der Kuhmilch im Verlaufe einer Laktation

Trunz, A.. 1903. Über die Schwankungen der Eiweißstoffe der Kuhmilch im Verlaufe einer Laktation. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 39: 390-395.
Preview
Files (7.1 MB)
Name Size
lit17848.zip
md5:aae3862182dce054205c67cd9c569ab0
3.3 MB Download
lit17848_merged.pdf
md5:9c1532668c8deb7ddb674be394d2d89e
3.8 MB Download

Related records

1903. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 39. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Trunz, A.

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit17848
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo