The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1880 Open Access

Zweiter Theil: Physiologie des Geschmacksinns und des Geruchssinns

Vintschgau, Max von. 1880. Zweiter Theil: Physiologie des Geschmacksinns und des Geruchssinns. In: In: Handbuch der Physiologie. Bd. 3 (2): Handbuch der Physiologie der Sinnesorgane, edited by Ludimar Hermann, 143-286. Leipzig: F. C. W. Vogel.
Preview
Files (132.1 MB)
Name Size
lit19188.zip
md5:34485c4ca493dab851b0c92d50d5f1f6
42.3 MB Download
lit19188_merged.pdf
md5:94b87d9726c68c65aa33afe0a61399fa
89.8 MB Download

Related records

Hermann, Ludimar. 1879-1880. Handbuch der Physiologie. Band 3: Handbuch der Physiologie der Sinnesorgane 3. In: Leipzig: F. C. W. Vogel. (Book)

Hermann, Ludimar. 1879-83. Handbuch der Physiologie. 6 Bände. In: Leipzig: F. C. W. Vogel. (Book)

Contributors

Vintschgau, Max von

author

VL Library

Book Section
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/references?id=lit19188
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo