The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1913 Open Access

Über das Vorkommen von Bernsteinsäure im Fleischextrakt und im frischen Fleische

Einbeck, Hans. 1913. Über das Vorkommen von Bernsteinsäure im Fleischextrakt und im frischen Fleische. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 87: 145-158.
Preview
Files (14.5 MB)
Name Size
lit19900.zip
md5:b8eabe7ba71d1338c341b7b8776d3505
6.3 MB Download
lit19900_merged.pdf
md5:de21b0c39cf3eba7da58749fbbe14d81
8.2 MB Download

Related records

1913. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 87. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Einbeck, Hans

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit19900
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo