The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1913 Open Access

Über die Reduktion des Chloralhydrats durch Hefe bei der alkoholischen Gärung

Lintner, C. J.. H. Lüers. 1913. Über die Reduktion des Chloralhydrats durch Hefe bei der alkoholischen Gärung. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 88: 122-123.
Preview
Files (2.2 MB)
Name Size
lit19938.zip
md5:bd636e469d4f535650cdf1efcd5e8b63
927.2 kB Download
lit19938_merged.pdf
md5:f5de72588a6d2c07fa6148942c4e5c08
1.3 MB Download

Related records

1913. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 88. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Lintner, C. J.

author

H. Lüers

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit19938
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo