The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1911 Open Access

Über die Reduktion des Furfurols durch Hefe bei der alkoholischen Gärung

Lintner, C. J.. H. J. v. Liebig. 1911. Über die Reduktion des Furfurols durch Hefe bei der alkoholischen Gärung. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 72: 449-454.
Preview
Files (9.4 MB)
Name Size
lit20112.zip
md5:f6827bb96822f7dd1f300e34ca9bc33c
3.0 MB Download
lit20112_merged.pdf
md5:c31c42310d4d9236cc3874f7443fe5f3
6.3 MB Download

Related records

1911. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 72. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Lintner, C. J.

author

H. J. v. Liebig

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit20112
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo