The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1920 Open Access

Die Mikrobestimmung des Traubenzuckers nach dem Verfahren von J. Bang

Oppler, Berthold. 1920. Die Mikrobestimmung des Traubenzuckers nach dem Verfahren von J. Bang. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 109: 57-64.
Preview
Files (5.7 MB)
Name Size
lit20838.zip
md5:cd70514cdf36cc6ebfb39caaae2667fe
2.5 MB Download
lit20838_merged.pdf
md5:1dd9323c725ee4d673fe9e1061770825
3.2 MB Download

Related records

1920. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 109. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Oppler, Berthold

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit20838
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo