The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1909 Open Access

Notiz zu der Arbeit der Herrn U. Suzuki und K. Joshimura «Über die Extraktivstoffe des Fischfleisches»

Kutscher, Fr.. 1909. Notiz zu der Arbeit der Herrn U. Suzuki und K. Joshimura «Über die Extraktivstoffe des Fischfleisches». In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 63: 104-105.
Preview
Files (1.6 MB)
Name Size
lit37521.zip
md5:60b55191d4b781c2a7c2f734cece1795
499.4 kB Download
lit37521_merged.pdf
md5:9b3640bba894b09e12e290edef4f047e
1.1 MB Download

Related records

1909. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 63. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Kutscher, Fr.

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit37521
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo