The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1881 Open Access

Ueber den Einfluss diastatischer Fermente auf Stärke, Dextrin und Maltose

von Mering. 1881. Ueber den Einfluss diastatischer Fermente auf Stärke, Dextrin und Maltose. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 5: 185-197.
Preview
Files (14.3 MB)
Name Size
lit16409.zip
md5:b6ea5d2d05da49e883e9e673e46d10fa
6.1 MB Download
lit16409_merged.pdf
md5:7f5fb71b5e29c05fb019741c546a5682
8.2 MB Download

Related records

1881. Zeitschrift für Physiologische Chemie 5. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

von Mering

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit16409
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo