The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1892 Open Access

Ueber die Zusammensetzung des krystallinischen Eieralbumins

Hofmeister, F.. 1892. Ueber die Zusammensetzung des krystallinischen Eieralbumins. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 16: 187-191.
Preview
Files (6.6 MB)
Name Size
lit16849.zip
md5:e97a462ea132a36a00092c46cdedf6d5
2.6 MB Download
lit16849_merged.pdf
md5:39b7f64d4346fe316e5c8b67788081ec
4.0 MB Download

Related records

1892. Zeitschrift für Physiologische Chemie 16. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Hofmeister, F.

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit16849
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo