The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1894 Open Access

Die Eiweissfäulniss im Darm unter dem Einflusse der Milch, des Kefyrs und des Käses

Schmitz, Karl. 1894. Die Eiweissfäulniss im Darm unter dem Einflusse der Milch, des Kefyrs und des Käses. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 19: 378-400.
Preview
Files (28.1 MB)
Name Size
lit16995.zip
md5:b9b97ee5a45a2943c732a089859486c8
12.0 MB Download
lit16995_merged.pdf
md5:6746dfb6a71088c012cc484048595a02
16.1 MB Download

Related records

1894. Zeitschrift für Physiologische Chemie 19. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Schmitz, Karl

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit16995
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo