The Virtual Laboratory - Resources on Experimental Life Sciences
  • Upload
Log in Sign up

1914 Open Access

Über die Bildung von Milchsäure bei der alkoholischen Gärung

Oppenheimer, Max. 1914. Über die Bildung von Milchsäure bei der alkoholischen Gärung. In: Zeitschrift für Physiologische Chemie 89: 45-62.
Preview
Files (37.1 MB)
Name Size
lit19971.zip
md5:8eb3cef033615abec4eade4ff0a7b53b
10.6 MB Download
lit19971_merged.pdf
md5:586955acd9f6d7ea76a51ef1b19d0e07
26.5 MB Download

Related records

1914. Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie 89. In: Hoppe-Seyler's Zeitschrift für Physiologische Chemie. (JournalVolume)

Zeitschrift für physiologische Chemie. (1877 - 1921). (Journal)

Contributors

Oppenheimer, Max

author

VL Library

Journal Article
Permalink (old)
http://vlp.uni-regensburg.de/library/journals.html?id=lit19971
Licence (for files):
Creative Commons Attribution-NonCommercial
cc-by-nc

Export

  • BibTeX
  • Dublin Core
  • JSON

Language:

© Universitätsbibliothek Regensburg | Imprint | Privacy policy | Contact | Icons by Font Awesome and Icons8 | Powered by Invenio & Zenodo